Sajt posvecen izdavanju stanova u Beogradu i celoj Srbiji

Kako zakupiti stan na dan u Beogradu?

No comments

U poslednje vreme, u Beogradu se javila sve veća potreba za takozvanim stanovima na dan. Uprkos onome što samo ime sugeriše, stan na dan ne mora se izdati samo na jedan dan, već se odnosi na svako kratkoročno iznajmljivanje ili izdavanje privatnih apartmana i soba. 

Ranije je u Srbiji stanove bilo moguće zakupiti samo dugoročno, na mesečnom ili godišnjem nivou. Na sreću, u glavnom gradu se odnedavno pojavio i razvio fenomen koji je turistima, ali i svima kojima je stan potreban za kratko vreme, znatno olakšao život. Stan na dan predstavlja dosta komforniji, ali i jeftiniji tip smeštaja od tradicionalnog hotela. 

Koje su prednosti stana na dan?

Najveća prednost stana na dan je privatnost i komfor koji nudi. Tokom vašeg boravka u njemu zagarantovana vam je potpuna diskrecija i to da vas niko neće uznemiravati. Apartmani Beograd omogućavaju vam da izbegavate sve potencijalne problematične susrete s drugim gostima ili osobljem hotela. Osim toga, pogodnosti ove vrste smeštaja su i: 

  • Cene stana na dan uvek povoljnije od hotelskih i prilagođene svačijem budžetu. Ako se odlučite za ovaj tip smeštaja, dobićete sve što hotel nudi i mnogo više za manji novac.
  • Stanovi na dan rasprostranjeni su po celom gradu, što znači da sami možete da izaberete jednu od mnogobrojnih lokacija koja vam najviše odgovara. Ne morate biti limitirani pozicijom hotela, već možete izabrati mesto koje se nalazi odmah pored turističke atrakcije koja vas zanima ili poslovnog mesta na koje idete. Možete sami izabrati opštinu, pa čak i ulicu u kojoj želite da odsednete. 

U Beogradu postoji veoma široka ponuda stanova na dan, koja vam garantuje da ćete uvek moći da nađete stan koji do detalja odgovara vašim željama i potrebama. 

Kako odabrati odgovarajući stan?

Zakup stana nikada nije bio jednostavniji. Na sajtu Bookaweb.com čeka vas veoma bogata ponuda od preko pet stotina raznovrsnih apartmana. Da bi potraga za onim savršenim bila lakša i da bi stan koji odaberete potpuno odgovarao Vašim potrebama, napravili smo naprednu pretragu preko koje brzo i lako možete naći idealan apartman za vas. Napredna pretraga omogućava vam da odaberete lokaciju, strukturu smeštaja, cenu, broj osoba, opremljenost, dostupnost parkinga i sve druge detalje koji su presudni za izbor apartmana. 

Kako napraviti rezervaciju?

Kada ste pronašli i odabrali apartman koji želite, rezervaciju možete izvršiti veoma brzo i jednostavno za samo nekoliko minuta. Rezervacija stana na dan je obavezna i možete je izvršiti na dva načina, putem mail adrese ili pozivom na broj. Za rezervaciju potrebno je ostaviti sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon i mail adresa osobe koja će boraviti u apartmanu. Ako dobijete odgovor da je stan koji ste odabrali slobodan, potrebno je samo da potvrdite vašu rezervaciju. Ako apartman koji ste prvobitno želeli nije dostupan, predložićemo vam druge slične stanove u blizini željene lokacije. 

dnevni boravak u stanu

Izaberite stan koji Vam najvise odgovara.

Plaćanja i cene stana na dan

Plaćanje možete izvršiti direktno osobi koja će vam predati ključeve pri ulasku u apartman. Ukoliko ste stan rezervisali 7 ili više dana unapred, potrebno je uplatiti i avans. Iznos avansa je 50 % od ukupne cene rezervacije i rok za uplatu je 3 dana od dana rezervisanja.

Koja je cena stana na dan?

Ponuda za izdavanje stanova u Beogradu i Srbiji je veoma široka i raznovrsna, pa lako možete naći i cenu koja vam najviše odgovara. Cena zakupa po danu kreće se već od 20 evra do 250 evra za luksuznije apartmane, velike površine. Cene smeštaja zavise od nekoliko faktora, kao što su lokacija, broj osoba koji može da prihvati i opremljenost apartmana. 

cena stana na dan u Beogradu

Cene zakupa po danu su raznolike u Beogradu.

Kako produžiti ili skratiti boravak ili otkazati smeštaj?

Ako je došlo do promene plana i želite da otkažete ili izmenite vreme Vašeg boravka u apartmanu, to možete uraditi vrlo lako. 

Produženje boravka u istom stanu možete dobiti bez problema, ali jedino ako je stan i u narednom periodu slobodan. Ako je neko već rezervisao stan nakon vašeg termina, možemo vam ponuditi neki drugi apartman slične strukture, opremljenosti i lokacije iz naše široke ponude. 

Ukoliko želite da skratite boravak u apartmanu, i to je moguće. U slučaju skraćenja boravka nismo dužni da vam vratimo iznos koji je naplaćen pri ulasku u sam stan, jer bi to dovelo do gubitka vlasnika nekretnine koje je možda izgubio potencijalne goste zainteresovane za taj period. Ako vam je nešto iskrslo ili ste promenili mišljenje, rezervaciju možete otkazati potpuno besplatno putem telefona ako ste  rezervaciju najavili na manje od sedam dana unapred. 

Za sva dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati i posetiti naš sajt. Uverite se i sami zašto je stan na dan postao omiljeni tip smeštaja turista koji posećuju Beograd i uživajte u komfornom odmoru. 

Marko P.Kako zakupiti stan na dan u Beogradu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *