Sajt posvecen izdavanju stanova u Beogradu i celoj Srbiji

Najbolje lokacije za stanovanje u Beogradu

No comments

Bez obzira na to da li ste student u potrazi za noćnim provodom i zabavom, ili penzioner u potrazi za mirnim životom, Beograd može udovoljiti svim vašim željama. Razne lokacije za stanovanje u Beogradu daju razne mogućnosti. Ukoliko razmisljate o kupovini stana u glavnom gradu Srbije, ovo su naselja koja vam mogu pružiti sve što tražite, pa čak i prevazići vaša najludja očekivanja.

Most pored najbolje lokacije za stanovanje u Beogradu.
Beograd – jedan od najlepših gradova na Balkanu!

Vračar

Kažu da oni koji provedu makar mesec dana života na Vračaru nikada više ne mogu da se vrate životu u bilo kom drugom naselju. Zbog svoje popularnosti i atraktivnosti, za Vračar se ne bi reklo da je za one sa prosečnim primanjima. Cene stanova se kreću čak preko 2000 eura po kvadratnom metru, što je, složićete se, ipak previše. Razlika u ceni postoji ukoliko se opredelite za nenamešten stan umesto nameštenog, ali i dalje očekujte da će cene biti jako nepristupačne. Sa druge strane, ukoliko imate visoka primanja i žudite za mirnim, porodičnim životom, smatrajte Vračar kao savršeno mesto za vas!

Novi Beograd

Novi Beograd je bez sumnje jedna od najboljih lokacija za stanovanje u Beogradu, iako mnogi uopšte i ne priznaju ovu opštinu kao deo Beograda. Jeste istina da će vam trebati dosta vremena da bi stigli do centra grada, ali sa druge strane, i nećete imati mnogo potreba za tim. Sve što vam treba za zdrav i srećan život može se naći na Novom Beogradu, počevši od raznih parkova i terena. Opet, cena stanova na Novom Beogradu nije prilagodljiva svačijem budžetu. Ali, ukoliko vam ne smeta da odvojite malo više novca za kvalitet i miran život, ova opština je pravo mesto za vas!

Ulica u Beogradu.
Za sreću u ovom gradu je potrebno tako malo!

Jeftinije solucije za stanovanje u Beogradu

Savim je razumljivo da neke porodice ne mogu priuštiti visoke cene stanova u dobrom delu Beograda. Zbog toga, gazdarica.rs vam daje listu par naselja u kojima je moguće naći prostrane stanove za 50 do 60 000 eura.

  • Mirijevo
  • Zemun
  • Banovo Brdo
  • Voždovac
  • Zvezdara

Svaka od ovih lokacija vam može ponuditi nešto drugačije, nešto što će vam se svideti. Ne plašite se da izaberete najbolje za vas i vašu porodicu, već obidjite neke od najboljih lokacija za stanovanje u Beogradu. Pravo mesto čeka na vas!

Marko P.Najbolje lokacije za stanovanje u Beogradu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *