Sajt posvecen izdavanju stanova u Beogradu i celoj Srbiji

Stanovi Beograd – koji delovi grada su najpovoljniji?

No comments

Ako je fraza ”stanovi Beograd” nešto što često koristite u svom pretraživaču – na pravom ste mestu! Naš tim će Vam pomoći da brzo i bez previše truda pronadjete stan Vaših snova. Ali po povoljnoj ceni. Nema potrebe da tražite dalje – pročitajte naš članak do kraja i naučićete ne samo koji delovi grada su najpovoljniji, već i kako da iznajmite stan bez posrednika!

Najpovoljniji stanovi nisu uvek i najbolji. Većina njih Vas neće ni privući da malo više razmislite o njima. Medjutim, postoji trik kako izvući ono najbolje iz trenutne ponude. Nemojte odustajati odmah nakon što ukucate ”stanovi Beograd” u pretraživač! Pročitajte par saveta koje su naši eksperti pripremili za Vas danas i naučite kako da pronadjete stan kakav želite!

Ponuda i potražnja

Postoje periodi u kojima je lakše pronaći stan. I to po nižoj ceni. Ali, čak iako Vam stan treba hitno – ne treba brinuti. U Beogradu se svakodnevno izdaje ogroman broj stanova i uz malo sreće i truda – naći ćete stan za Vas i Vašu porodicu za kratko vreme.

Trpezarija.

Dodjite do povoljnog stana uz malo truda!

Odaberite pravo vreme i uštedite novac!

Ukoliko imate vremena i strpljenja, savetujemo Vam da sačekate letnji period. Tada se veliki broj studenata iseljava, a samim tim – broj stanova u ponudi značajno poraste. To ne bi trebalo da Vas plaši, jer zapravo pozitivno utiče na cenu. U ovom periodu ćete najlakše naći povoljan stan, tako da – ukoliko ste u mogućnosti da se selite u ovom periodu, to Vam toplo preporučujemo.

Lokacija ima veliki uticaj na konačnu cenu

Ukoliko pokušavate da nadjete nešto povoljniji stan za sebe, ali ne želite da se odreknete odredjenih pogodnosti – odabir dalje lokacije Vam može pomoći da pronadjete stan po nešto boljoj ceni. Imate automobil? Veća udaljenost od samog centra grada ne bi trebala da Vam bude odbojna u tom slučaju!

Karaburma

Ovaj deo grada je više nego dobro povezan sa svim delovima Beograda, pa čak iako nemate sopstveni automobil lako možete stići na posao gradskim prevozom. Cene stanova u ovom kraju su znatno niže od cena stanova za izdavanje u centru ili nekim drugim krajevima. Medjutim, Karaburma ima sve pogodnosti kao i bilo koji deo Beograda i život na ovoj lokaciji je itekako komforan.

Mirijevo

Novo naselje koje raste i menja se pred našim očima nudi stanove za izdavanje po još povoljnijim cenama. Istina, Mirijevo je nešto dalje od centra grada, ali je kao i Karaburma jako dobro povezano sa ostatkom Beograda. Ova lokacija je odlična za one koji rade i provode dosta vremena na Zvezdari. Cene su znatno niže nego u ulicama koje okružuju Bulevar Kralja Aleksandra, a praktično ceo Beograd Vam je na dohvat ruke.

Naselje.

”Stanovi Beograd” – pretraga koja će Vas doversti do jeftinog stana.

Čukarica

Ukoliko ste orjenisani ka Banovom Brdu iz poslovnih ili bilo kog drugog razloga, Čukarica je odličan izbor. Cene stanova su više nego povoljne, a izbor veliki. Stepen povezanosti sa Novim Beogradom je na visokom nivou, tako da pristup ostalim delovima grada definitivno ne bi trebao da Vas brine.

Naselje Medaković

Ovaj deo Voždovca nudi stanove za izdavanje po niskim cenama gotovo cele godine. Izbor je ogroman i ukoliko želite da nadjete povoljan stan brzo – Medaković je mesto na kom to možete učiniti! Ova lokacija je posebno zgodna za studente čiji se fakulteti nalaze u blizini ovog naselja i osobe kojima je dobra povezanost sa autoputem od velikog značaja.

Ukoliko želite da uštedite nešto novca, Vaša potraga ne treba da se završi na prvom rezultatu pretrage ”stanovi Beograd”. Izdavanje stanova bez posrednika je rešenje koje će Vam ostaviti kućni budzet gotovo netaknut. Trebaće malo truda i vremena, ali Gazdarica.rs je tu da pomogne!

Marko P.Stanovi Beograd – koji delovi grada su najpovoljniji?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *