Sajt posvecen izdavanju stanova u Beogradu i celoj Srbiji

Saveti za izdavanje stanova bez posrednika

No comments

Gotovo svi ljudi u Beogradu su se u nekom periodu svog života susreli sa ovim problemom. Čini se da je danas izdavanje stanova bez posrednika gotovo nemoguće. Makar u Beogradu. Ali da li je to zaista tako? Da li je moguće pronaći kutak za sebe i ljude koje volimo bez plaćanja pozamašne provizije? Odgovor je kratak i jasan – da! Pročitajte ostatak članka i saznajte kako da brzo i bez mnogo muke pronadjete stan koji će ispuniti sva Vaša očekivanja i to po povoljnoj ceni!

Ukoliko želite da pronadjete stan već neko vreme, verovatno ste se i sami bavili ovim pitanjem. Baš u momentu kada konačno pronadjete stan koji bi Vam odgovarao, u nekom skrivenom uglu pronadjete kontakt telefon neke od agencija za izdavanje stanova. Nemojte nas pogrešno shvatiti – mi nemamo ništa protiv agencija za nektetnine. Medjutim, većina nas ne želi da plaća proviziju. Ma kolika ona bila. Svakodnevno se možemo susresti sa oglasima koji nude baš ovaj vid zakupa – preko agencije. Ali da li je iznajmljivanje stana preko agencije zaista najbolje rešenje? Posebno u situaciji kada želite da uštedite nešto novca i spremni ste da veći (ako ne i ceo) deo posla odradite sami?

Kasica prasica.

Ukoliko želite da uštedite nešto novca, izdavanje stanova bez posrednika je pravo rešenje za Vas!

Izdavanje stanova bez posrednika je nekada teži put, ali se svakako isplati

Svaki trud se isplati i slobodno možemo reći da se isto pravilo može primeniti i u ovoj situaciji. Ali, šta je to što bi ste trebali da uradite kako bi ste pronašli stan bez posrednika?

  • Počnite potregu za novim stanom na vreme.
  • Informišite se na više mesta, pre nego što donesete konačnu odluku.
  • Raspitajte se kod svojih prijatelja da li imaju neki predlog.
  • Sastavite listu kriterijuma koje Vaš stan mora da ispuni.

Počnite potragu na vreme

Ovo je savet koji biste trebali da poslušate. Potraga za stanom može da potraje duže nego što mislite, a vreme će proleteti. Ostavite sebi prostora za potragu i greške. Desiće se da naletite na zid, prepreku ili problem – za čije rešenje će biti potrebno nešto vremena.

Time što ćete početi potragu na vreme ćete olakšati sebi ceo ovaj proces i to na mnogo načina. Nemojte čekati da se dobra ponuda sama pojavi, već dajte sebi vremena da ulovite prave prilike! 

Informišite se!

Informacija nekada vredi više i od novca. A ukoliko pokušavate da pronadjete stan bez posrednika – svaka informacija će Vam itekako značiti. Na Vašu sreću – internet ih je prepun! Može se desiti i da na samom početku imate dovoljno sreće i pronadjete stan iz prvog pokušaja. Nikada se ne zna. Tražite stan na najrazličitijim mestima i u nekom momentu će Vam se potraga isplatiti – zasigurno! Ukoliko ne znate gde da počnete gazdarica.rs je pravo mesto za Vas!

Prijatelji Vam mogu pomoći i ovog puta

Ljudi koji su Vam najbliži će Vam rado pomoći da pronadjete odgovarajuću akomodaciju. Ukoliko neko ima savet za Vas – uvek ga poslušajte! Nekada Vam se ponuda možda neće svideti, ali šta ako je situacija suprotna i lako dodjete do stana koji ste želeli?

Prijatelji.

Vaši prijatelji će Vam rado pomoći!

Tražite ono šta Vam odgovara

Pre nego što se odlučite za neki od stanova pobrinite se da znate šta tražite. Kada sastavite listu kriterijuma, stvari će postati drastično lakše. Postoji dovoljno opcija za sve, pa i za Vas. A kada budete znali šta zapravo tražite, sve šanse su i da ćete pronaći ono za čim tragate.

A ukoliko Vam u nekom momentu zatreba pomoć, Gazdarica.rs je tu za Vas! Izdavanje stanova bez posrednika nikada nije bilo lakše!

Marko P.Saveti za izdavanje stanova bez posrednika

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *