Izdajete stan ➝

Tražite stan

Saznajte više o tome kako da pretražujete oglase i najbrže dođete do novog mesta za stanovanje.

Izaberite grad

Po dolasku na početnu stranu sajta, izaberite grad u kome želite da iznajmite stan. Nakon što izaberete grad, prikazaće se mapa sa markerima koji ukazuju na stanove koji se izdaju na izabranoj lokaciji.

Pretražite oglase

Za detaljnu pretragu oglasa koristite filter. Selektujte željene vrednosti kao kriterijume pretrage. Možete selektovati jedan ili više parametara. Kliknite na dugme "Pretraži".

Dobijate rezultate pretrage sa osnovnim podacima iz oglasa. Kliknite na oglas iz liste i u drugom tabu se otvara više informacija o selektovanom oglasu.

Upoznajte oglas

Detaljni pregled vas dovodi na stranicu sa prikazom željenog oglasa: opis stana, lokacija na kojoj se nalazi i podaci preko kojih je moguće stupiti u kontakt sa vlasnikom.

Kontaktirajte oglašivača

Kada pronađete stan koji vam se dopada, kontaktirate oglašivača slanjem privatne poruke ili pozivanjem broja telefona.

Prijavite nedoslednosti

Bitna funkcionalnost sajta je mogućnost da prijavite oglase ukoliko su agencijski ili su već izdati.

Ako pozovete oglašivača i ustanovite da je oglas postavila agencija, molimo vas da ga označite klikom na Oglas je agencijski. Time drugim korisnicima dajete bolju informaciju o ispravnosti oglasa.

Broj klikova na dugme Stan je izdat utiče na promenu polja Raspoloživ. Vrednost ovog polja Vam ukazuje da je stan već izdat i da nema potrebe za kontaktiranjem vlasnika.